Fotoshoot

Klik op de foto voor de volledige rapportage

Wat doe je als je de style 442m velgen mooi vindt, maar de auto nog net niet helemaal af is? Spacers om ze wat breder te zetten. Nee nog net niet… het hart moet dieper. Juist! Dan ga je kijken of de style 437 m4 velgen passen! Dat is wat met deze f32 435i is gebeurd. Bekijk hier de volledige shoot van Bart Lunenburg.


Klik op de foto voor de volledige rapportage

Maakt zijn jongensdroom waar! Gepassioneerd, BMW in het bloed en oog voor detail. Ja, dan kom je uit op een E92 m3 als je op zoek bent naar een opvolger voor een 120i e87 m-pakket. Het was even zoeken voordat deze puntgave m3 met CSL style 359m velgen op zijn pad kwam, maar dat was het wachten zeker waard! Bekijk hier de volledige shoot van Bart Lunenburg.


Klik op de foto voor de volledige rapportage

Wat een geweld! De 575 pk sterke 4,4L V8 uit deze BMW X5 M Black Fire Edition lukt het om 2250kg in 4,2 seconden van 0-100 te krijgen. En dat met de rolweerstand van de 21 inch 11,5J style 612m velgen op de achteras. Ondanks de perfecte afwerking van de auto krijg je als bestuurder genoeg mee van het geweld waarmee deze versnelling gebeurd. Het geluid laat menig autohart sneller kloppen! Bekijk hier de volledige shoot van Bart Lunenburg.