F40

De steekmaat van de BMW 1-serie F40 velgen is anders dan bij de oudere modellen, 5×112. Omdat de eerdere 1-serie modellen, de E87 en de F20, steek 5×120 hebben, passen de oudere velgen niet op de BMW F40.

Wil je wel graag weten wat voor mogelijkheden je wel hebt voor jouw BMW 1 serie F40. Bekijk dan hier dé inspiratie pagina om jouw BMW 1 serie nog dikker te maken! Klik op het type BMW waarover je informatie zoekt. Waarna je veel voorbeeldfoto’s van f40 velgen vindt, zodat je er precies achter komt welke 1 serie velgen het mooiste staan op jouw BMW, én welke maten perfect passen. Naast de vele voorbeeld auto’s kun je ook informatie vinden over de velg namen en maten. Als je op de foto van de auto te klikt dan krijg je meerdere foto’s te zien. Wil je weten op welke auto’s de f40 velgen nog meer passen? Dat kun vinden door op velg te zoeken.

Wheelpalace is opgezet als inspiratiewebsite vóór en dóór BMW liefhebbers. Wil je graag een eigen pagina van jouw 1 serie? Ontbreekt er nog een voorbeeld van de velgen welke jij hebt of staat jouw uitvoering of kleur van de auto er nog niet tussen? Upload dan hier jouw auto. Vervolgens is het ook mogelijk een link te plaatsen naar de social media pagina van jouw auto, om zo nog meer volgers te krijgen.

Blijf op de hoogte van de laatste updates via de instagrampagina van WheelPalace.