Zoek op type BMW

Welke style velgen passen op jouw type BMW? Vind hier voorbeelden van 1-serie, 2-serie, 3-serie, 4-serie. Originele BMW style styling velgen.

BMW 1 serie

BMW-1-serie-130i-style-208-styling-208m-wheelpalace
Meer voorbeelden van E87
Originele-bmw-1-serie-f20-m-pakket-velgen
Meer voorbeelden van F20
F40-velgen-style-552
Meer voorbeelden van F40

BMW 3 serie

3 serie E30
Meer voorbeelden van E30
E36
Meer voorbeelden van E36
3 serie E46
Meer voorbeelden van E46
3 serie E90+
Meer voorbeelden van E90
3 serie F30+
Meer voorbeelden van F30
3 serie G20
Meer voorbeelden van G20

BMW 4 serie

BMW 4 serie F32+
Meer voorbeelden van F32

WheelPalace is de inspiratie site voor BMW velgen en upgrades. Op deze pagina kun je filteren door het type BMW te selecteren waarvoor jij velgen zoekt. Via het type wat je selecteert, kom je een overzicht, een galerij met dat type BMW en vind jouw favoriete velg foto. Niet één voorbeeld, maar veel voorbeelden met verschillende style velgen worden getoond. Of je nou een 1-serie, 2-serie, 3-serie, 4-serie of een ander model hebt. Als je een van de voorbeeldauto’s selecteert krijg je meerdere foto’s en uitgebreide informatie te zien over de velgen welke op die auto zijn gemonteerd. Dit inclusief de velgmaat, bandenmaat, et-waarde, steekmaat, breedset en eventueel informatie over spacers, verlaging of andere upgrades aan de auto.

De modelcodes van BMW velgen wordt aangeduid met ‘style’ of ‘styling’. Staat het type wat jij hebt er nog niet tussen? Upload dan snel ook jouw auto! Niet persé op zoek naar een type, maar wil je op de hoogte blijven van onze spots en highlights, dan kun je natuurlijk ook onze instagrampagina volgen! Wij wensen je veel inspiratie in de galerij!